szechenyi_2020_1

 

2021.12.22.

TÖMB 2002 Szolgáltató Kft.

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

ESZKÖZBESZERZÉS A TÖMB 2002 KFT- NÉL

 

Az eszközbeszerzés eredményeként a TÖMB 2002 Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodása, valamint versenyképessége és stabilitása megerősödött. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, a GINOP-1.2.8-20-2020-03013 azonosítószámú pályázatnak köszönhetően.

 

A pályázat keretében beszerzésre kerülő eszközök, berendezések, gépek technológiai fejlődési lehetőséget kínálnak az építőipari mélyépítési tevékenységünk kiterjesztésére, a park-, és zöldfelület karbantartási, ápolási feladataink széleskörűbb elvégzésére, illetve a takarítási munkáink hatékonyabb és nagyobb volumenű elvégzésére. Fejlesztésünket 2020. 08. 01. napján kezdtük meg és várhatóan 2021. év végére be is fejezzük projektünk megvalósítását.

A 150 500 000 Forint összegű (támogatás mértéke: 69,28%) megállapított támogatásból gépparkunkat fejlesztjük. A pályázati támogatásnak köszönhetően betonmegmunkáló gépekkel, vibrogerendával, aszfaltvágóval, lapvibrátorral, döngölőgéppel és áramfejlesztőkkel növelhetjük hatékonyságunkat, s több olyan projektet vállalhatunk majd melyek kivitelezéséhez a beszerzett eszközök elengedhetetlenek.

A mélyépítési tevékenységünk adottságai jelentős mértékben bővültek az elmúlt időszakban, ezáltal több olyan projekt kivitelezését is elnyertük, melyek pontosabb tervezhetősége, és hatékonyabb megvalósítása érdekében alkalmasabb, hogy a beszerzésre került eszközökkel saját gépparkunkat fejlesztjük (minikotrógép, kompakt-rakodógép, kotró-rakodógép, homlok rakodógép) és így a feladatok elvégzéséhez szükséges önköltségünket is csökkenthetjük.

Parkfenntartási, zöldfelület kezelési feladataink ellátása érdekében a meglévő, elavult műszaki eszközöket új, hatékonyabb, sokoldalúbb felhasználhatóságú, naprakész technológiai szintet képviselő eszközökre (fűnyíró traktorok, önjáró kézi fűnyírók, ágaprítógép, láncfűrész, motoroshátipermetező, sövényvágó-, lombfúvó-, magassági ágvágó berendezések) cseréljük.

Takarítási üzletágunk a beszerzésnek köszönhetően nagy teljesítményű ipari porszívó és padlótisztító berendezésekkel gyarapodott, amelyeket leginkább a közintézményekben és ipari létesítményekben végzett takarítási feladatainkhoz tudunk alkalmazni a nagyobb hatékonyság, rövidebb munkaidő és jobb megrendelői elégedettség érdekében.

 

 

További információ kérhető:

Veres László, vállalatirányítási igazgatóhelyettes

+36 52 802-704, veres.laszlo@tomb2002kft.hu